Casa Gospodarului

Folie solarii Ginegar SUNCOVER 180 microni- RIDICARE NUMAI DIN MAGAZIN cu PRECOMANDA

Distribuitor GINEGAR

29.00 lei57.00 lei

Folie solarii Ginegar SUNCOVER – ↑Pret per metru liniar↑  După selectarea lățimii dorite se va afișa prețul pentru 1 m liniar din folia cu lățimea respectivă. Comandă minimă 10 m liniari

Golește
 Cumpara de 300 de lei si ai livrare GRATUITA. Produsele agabaritice (de dimensiuni mari) nu fac obiectul acestei oferte. Costul transportului se va calcula separat
SKU: folie-solarii-ginegar-suncover Categorie:

Descriere

Folie solarii Ginegar SUNCOVER

Produs disponibil la comanda ! In cazul in care doriti sa achizitionati acest produs din magazinul nostru (Casa Gospodarului – Jilava, IF), va rugam sa ne contactati CU 24 ORE inainte de a ne vizita ! 

Pretul afisat este per metru liniar !

Grosimea foliei este de 180 microni (0.18 mm)

Pentru folia Suncover raportul suprafata/kg este aproximativ 5.74 mp/1kg

Folia este garantata 3 ani.

Latimi disponibile in stocul furnizorului :

8, 9, 10, 10.5, 11, 11.5, 12, 12.5, 13, 14, 14.5, 15, 15.5, 16 si 16.5 metri

Foliile produse de Ginegar Plastic Products LTD. – Israel , sunt realizate din 5 straturi co-extrudate simultan, ceea ce, impreuna cu materia prima si aditivii de cea mai buna calitate folositi, confera foliilor durabilitate indelungata, versatilitate si transparenta adecvata.

Ginegar este primul producator care a folosit tehnologia extrudarii foliei in 5 straturi

Posibilitatea adaugarii unui singur aditiv intr-un strat conduce la o rezistenta la factorii chimici si fizici imposibil de realizat prin tehnologiile anterioare, deoarece amestecul aditivilor diferiti in acelasi strat le micsoreaza efectul in timp.

Folia Ginegar Suncover are urmatoarele caracteristici:

– Transmisia luminii: spectrul lungimilor de unda ce traverseaza folia este esential pentru culturi. Fotoselectivitatea asigurata de foliile Ginegar conduce la performanta si recolte maxime.
– Difuzia luminii: imbunatateste randamentul fotosintezei, in special in serele inalte, cu culturi palisate.
– Efectul anti-praf: fabricarea in 5 straturi permite introducerea in stratul exterior a unui aditiv care face folia mai lucioasa, neaderenta pentru praf, marind astfel intensitatea luminii transferate.
– Efectul anti-ceata: reduce formarea cetii in serele acoperite cu folii anticondens. Se reduc astfel sansele de aparitie a unor boli precum Phytophtora si Botrytis si creste transmisivitatea luminii la primele ore ale diminetii.

Brand

GINEGAR

Distribuitor GINEGAR

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Folie solarii Ginegar SUNCOVER 180 microni- RIDICARE NUMAI DIN MAGAZIN cu PRECOMANDA il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp