Casa Gospodarului

Bondari polenizare legume NATUPOL BOOSTER

Distribuitor KOPPERT BIOLOGICAL SYSTEMS

519.00 lei

Bondari polenizare legume NATUPOL BOOSTER

Utilizați Natupol Booster pentru: Polenizarea culturilor de câmp deschis cu perioadă scurtă de înflorire pentru suprafețe între 500 și 5000 m2
Ambalare: Un stup cu o colonie mare de bondari, inclusiv o regină, muncitoare, puiet și apă cu zahăr

Transportul va fi calculat pentru fiecare comanda in parte. Nu vom expedia comanda inainte de a va contacta cu privire la costul transportului
SKU: Seminte_1826715-1-1-1 Categorie:

Descriere

Bondari polenizare legume NATUPOL BOOSTER

Când să utilizați Natupol Booster?

Natupol Booster este special dezvoltat pentru a obține cele mai bune rezultate de polenizare în culturi cu o perioadă de înflorire între una și patru săptămâni și pentru polenizarea culturilor în câmp deschis pentru suprafețe de 500 până la 5000 m2. Bondarii pot fi folosiți în aproape toate culturile de câmp deschis care necesită polenizare, precum: fructe de sâmbure (cireșe, prune, caise); fructe cu samburi (mere, pere, kiwi); fructe moi (afine, zmeură, căpșuni, mure); cucurbitacee (pepeni verzi, dovleci, etc.) si culturi de seminte (seminte hibride de rapita etc.).

Cum funcționează Natupol Booster?

Natupol Booster este un stup cu o mare colonie de bondari. Ventilația suplimentară face colonia mai puțin susceptibilă la condens sau la căldură extremă. După eliberarea lor, albinele lucrătoare vor începe să polenizeze cultura. Aceștia sunt sprijiniți de mai mulți lucrători născuți în săptămânile de la introducere.

Natupol Booster oferă coloniilor de bondari o protecție suplimentară împotriva ploii și a temperaturilor fluctuante. Stupul patentat Natupol Booster conține cu 80% mai puțin plastic și este extrem de ecologic și durabil. Stupul este bine izolat, dar are și ventilație suplimentară, astfel încât să poată fi folosit în climat mai cald. Această combinație ideală de izolație și ventilație menține o temperatură interioară perfectă, rezultând o colonie de bondari mai performantă.

Cum se utilizează Natupol Booster

Aplicație Natupol Booster

Coloniile Natupol Booster pot fi eliberate cu 4-7 zile înainte de înflorirea culturii. Acest lucru nu are un efect negativ asupra coloniilor și nici asupra capacității lor de polenizare.

 • Poziționați Natupol Boosters uniform pe tot terenul. Cea mai bună poziție este pe o platformă orizontală chiar deasupra solului.
 • Așteptați cel puțin o jumătate de oră după poziționarea stupilor înainte de a deschide găurile de zbor, acest lucru permite coloniilor de bondari să se calmeze.
 • Dacă este necesar, protejați stupii de lumina directă a soarelui și de ploaie și cântăriți stupul cu o piatră, de exemplu, pentru a preveni suflarea acestuia.
 • Deschideți orificiile de ventilație din partea superioară a stupului pe vreme caldă.
 • Scoateți capacul alb înainte de a deschide stupul.

Cele mai bune conditii de lucru Natupol Booster

Natupol Booster funcționează cel mai bine la o temperatură ambientală cuprinsă între 10 și 30 °C.

Manipulare

 • Fiecare stup conține hrană pentru a menține bondarii în stare bună în timpul transportului și depozitării.
 • Pentru a garanta cele mai bune rezultate de polenizare, începeți să utilizați stupul în ziua sosirii.
 • Începeți să utilizați stupul nu mai târziu de o zi de la sosire.
 • Mențineți bondarii la o temperatură între 15 – 25°C.
 • Evitați lumina directă a soarelui pe stup.

Puncte speciale de atenție

 • Asigurați-vă că stupii și intrările lui sunt bine vizibile, astfel încât bondarii să găsească cu ușurință drumul spre casă.
 • Nu înclinați stupul pentru a preveni scurgerea apei cu zahăr.

Brand

Koppert

Distribuitor KOPPERT BIOLOGICAL SYSTEMS

Informații suplimentare

Greutate0.05 kg

S-ar putea să-ți placă și…

Derulează în sus
Contactati-ne!
1
Aveti nevoie de ajutor?
Acest Bondari polenizare legume NATUPOL BOOSTER il puteti cumpara si prin mesaj pe whatsapp