Coş cumpărături
0 obiecte
 
Producători
 

AMALGEROL 1 Litru

AMALGEROL 1 Litru
Click pentru mărire
Preţ: 60,00lei
Stoc: În Stoc
Model: Stimulator natural

AMALGEROL®

Ambalaj : 1 Litru

 

Un produs natural pentru accelerarea creşterii culturilor, inclusiv a sistemului radicular.

 

Aplicarea lor îndelungată ameliorează structura solului, astfel influenţând fertilitatea solului, şi stabilitatea producţiei.

 

Produs natural, cu conţinut de plante acvatice, ulei de parafină distilat, uleiuri vegetale, extracte din plante medicinale din Munţii Alpi.

 

 • Se descompune 100% în mediul înconjurător.
 • Stimulează creşterea plantelor, sporeşte cantitatea şi calitatea producţiei culturilor la cultivarea de cereale, culturi uleioase, viticultură, horticultură, pomicultură.
 • Ameliorează condiţia culturilor după secetă, brumă, grindină, daune din erbicide, surplus de umiditate şi altele.
 • Creşte rezistenţa plantelor la secetă şi le ajută in a depăşi efectul negativ al secetei.
 • Are acţiune de alăturare a produselor de protecţie a plantelor, optimizând efectul aplicarii lor, fără necesitatea de creştere a dozei.
 • Sporeşte asimilarea azotului de plantele, fără a fi necesară introducerea suplimentară de îngrăşăminte de azot, multiplicând activarea acţiunii enzimelor care transformă formele anorganice a azotului în forme organice.
 • Diminuează cheltuielile cu fertilizarea.
 • Accelerează descompunerea resturilor vegetale în sol şi creşte activitatea microbiană.
 • Ameliorează condiţia structurală a solului şi scade cheltuielile pentru prelucrarea lui.
 • Creşte cantitatea de zahar in struguri cu 2-4% la tratarea de 2-3 ori a viţei de vie.
 • Vinurile produse din struguri tratate cu AMALGEROL au calitate ridicată şi posibilităţi de învechire fără probleme.

 

CE REPREZINTĂ AMALGEROL:

AMALGEROL® este bogat de hidrocarburi şi hormoni vegetali naturali ai creşterii. Creşte activitatea microbiană a solului şi în special micoriza.

 

Acest fenomen reprezintă o asociaţie simbiotică între miceliul diferitelor ciuperci şi rădăcinile plantelor superioare. Această simbioză este una dintre soluţiile perfecte ale naturii pentru avantajul reciproc al ambelor părţi. Micoriza face substanţele nutritive din sol mai uşor accesibile pentru plantele. Plantele micorizate se disting printr-o suprafaţă de absorbţie mult mai activă a sistemelor de rădăcini şi foarte des cu o rezistenţă mai mare împotriva bolilor cauzate de patogenii din sol.

 

Ciupercile micorizate folosesc hidraţi de carbon sintetizate de plantele. Ca rezultat al acestei simbioze specifice se obtine restructurarea agregatelor din sol, ameliorarea regimului hidric si de aer al solului şi creşterea fertilităţii naturale.

 

Aplicarea anuală a produsului Amalgerol Premium duce la diminuarea rezistenţei solului la prelucrare, astfel economisind combustibil şi piese de schimb. În Austria şi Ungaria după folosirea produsului pe o perioadă mai mare de trei ani a fost obţinută diminuarea consumului de combustibil de motorină la arătură cu 3 - 4 l/ha şi penetrabilitatea solului a crescut semnificativ.

 

Este constatat faptul că aplicarea produsului AMALGEROL® pe suprafaţa, peste resturile din secerat, contribuie la descompunerea lor mai rapidă în sol, diminuându-se riscul de dezvoltare a microflorei dăunătoare, datorita concentratelor de plante medicinale conţinute în extract care sunt un "know-how" al creatorului. Norma recomandata la stropirea miriştilor este de 3 - 5 l/ha.

 

Norme recomandate pentru aplicarea produsului AMALGEROL® la diferitele culturi.

 

CULTURI CEREALIERE

2 l/ha în toamnă, în faza începutului înfrâţirii; 3 - 5 l/ha în primăvară, în faza începutului formării clasei şi/sau începutul înspicării până la umplerea bobului.


PENTRU MIRIŞTII

combinaţie din AMALGEROL® (3 l/ha) + GLIFOS (5 l/ha) pentru accelerarea descompunerii paielor şi resturilor vegetale în sol.


PORUMB

3 -5 l/ha în faza de 4-6 frunze; este posibilă aplicarea repetată înaintea începutului prelungirii tulpinii. 3 - 5 l/ha la tratarea resturilor vegetale după colectarea porumbului.


LEGUME

3 l/ha pentru o aplicare unică; primă aplicare -14 zile după plantare; 3-5 aplicări repetate – la intervale de 10 zile. AMALGEROL® îmbunătăţeşte rezistenţa legumelor împotriva bolilor, ceea ce presupune mai puţine tratări cu fungicide. Sporeşte nu numai cantitatea, dar şi calitatea producţiei (legume mai bine calibrate). Scade numărul legumelor mărunte pe seama celor de mărime mijlocie şi celor mari. Este un produs obligatoriu pentru creşterea ecologică a legumelor.


RAPIŢĂ

2 - 3 l/ha în toamnă, în faza de 4-6 frunze a rapiţei. Ajută la dezvoltarea unui sistem de rădăcini sănătos şi puternic. 3 - 5 l/ha de două ori în primăvară, în timpul tratării cu insecticid sau fungicid.


FLOAREA SOARELUI

3 - 5 l/ha în combinaţie cu erbicid în fază de 2-6 perechi de frunze.


VIŢE DE VIE

3 l/ha pentru o aplicare; 4-5 aplicări în perioada dintre apariţia florilor şi parguirea boabelor. Rădăcinile viţelor de vie tinere se pun în soluţie de 5 % înainte de plantare, în vederea asigurării unei dezvoltări bune a sistemului de rădăcini. Viţe de vie, la care se observă îngălbenirea frunzelor, culoarea lor verde se reface în 4-6 zile după stropirea cu AMALGEROL®.


POMI FUNCTIFERI

Volum mic: 3 - 5 l/ha într-o soluţie de lucru de 350 - 500 l apă/ha. Volum mare: 5 - 10 l/ha într-o soluţie de lucru de 1000 - 1500 l apă/ha. Timpul aplicării: Se stropeşte la intervale de 10 zile, de la fază de boboc roz până la sfârşitul creşterii mugurilor, mai ales înaintea perioadei de cădere a petalelor. Este extrem de importantă asigurarea stropirii bune a tuturor părţilor pomului, mai ales a punctelor de creştere.


CARTOFI

5 l/ha, aplicate între perioadă de creştere a stolonilor şi formarea tuberculilor de mărimea boabelor de mazăre. Aplicare triplă cu aceiaşi doză în intervale de 10-14 zile. A se folosi 300-1000 l apă/ha. Folosirea produsului AMALGEROL® la cartofi diminuează fracţia măruntă pe seama celei mijlocii şi mari.


HORTICULTURĂ ŞI CULTIVAREA ÎN SERE

Fertilizare cu 0.02% - 0.05% (20 - 50 ml /100 l apă) în intervale de 10 -14 zile. Aplicare foliară cu 0.3% - 0.5% (30 - 50 ml /10 litri apă) în intervale de 10-14 zile. Folosirea produsului AMALGEROL® reduce numărul stropirilor cu pesticide şi fertilizarea. Plantele se disting printr-o culoare verde a frunzelor mai intensă, parametrii de cantitate şi calitate a recoltei sunt mai buni. Pentru castraveţi: tratare la două săptămâni după plantare, în vederea evitării îngabenirii plantei.


PEPINIERE

Răsădirea întotdeauna este stresantă pentru pomii tineri. Rădăcinile pomului tănăr se pun într-o soluţie de 5% timp de câteva minute înaintea plantării, pentru asigurarea dezvoltării bune a sistemului de rădăcini.


TERENURI SPORTIVE

3 - 5 l/ha după cosire, cu aplicare ulterioară. Pentru terenuri de golf, terenuri de fotbal, spaţiile verzi ale parcurilor, terenuri sportive şi altele.


CULTURI LEGUMINOASE

5 l/ha înaintea începutului înfloririi.


CULTURI BACE

20 - 60 ml /10 l de apă într-o soluţie de lucru de 700 - 2250 l apă/ha. Timpul aplicării: Înainte de înflorire, aplicări repetate în interval de 10-14 zile. Dacă fructele vor fi supuse prelucrării, consultaţi-vă cu procesatorul lor înainte de stropire.


DESCOMPUNEREA RESTURILOR VEGETALE

3 - 5 l + 20 kg/ha carbamidă înainte de prelucrare.


REFACEREA CULTURILOR DUPĂ BRUMĂ, GRINDINĂ, DAUNE DIN ERBICIDE ŞI ALTELE

3 - 5 l/ha într-o soluţie de lucru de 200 - 250 l apă/ha.


 

RECOMANDĂRI DE ÎNTREBUINŢARE:

Înainte de utilizare amestecaţi bine recipientul cu produsul !

Introduceţi jumătatea din apă în rezervor, adăugaţi cantitatea necesară de AMALGEROL® cu agitatorul pornit. La sfârşit adăugaţi restul cantităţii de apă. În timpul lucrului nu opriţi amestecarea soluţiei. Întrucât produsul conţine uleiuri, acesta nu trebuie folosit pentru tratarea plantelor la temperaturi peste 25oС.

 

COMPATIBILITATE:

AMALGEROL® este un concentrat lichid, emulsie cu o calitate ridicată. Se diluează perfect în apă. Este compatibil cu multe produse. Într-un amestec cu pesticide din rezervor,

AMALGEROL® are un efect adiţional sinergic şi optimizează acţiunea acestor produse. Citiţi cu atenţie eticheta celuilalt produs înainte de amestecare.

AMALGEROL® nu este compatibil cu îngrăşăminte lichide cu conţinut mare de azot.

 

DEPOZITARE:

A se feri de îngheţ. Este păstrat la temperaturi de la +5oС la +25oС. A nu se păstra la lumina directă a soarelui.

 

Ce demonstrează practica

 

Floarea soarelui: + 800 kg/ha Bulgaria, 2008/2009

 

Cartofi: 20% mai mulţi tuberculi şi diminuarea fracţiei mărunte Grecia, 2009/2010

 

Mere: 4% mai puţine fructe căzute 70% mai puţine pete maro amare Croaţia, 2009

 

Tutun: +130 kg/ha Serbia, 2010

 

Orz malţat: +520 kg/ha Slovacia, 2008

 

Ceapă: + 26% creşterea producţiei, exprimată în bulbi de ceapă mai mari şi cu o dimensionare egală India, 2010

 

Rapiţă pentru ulei: +450 kg/ha Universitatea Brno, 30 probe, 2000-2002

 

Viţă de vie: +2% conţinut de zahăr crescut Ungaria, 2002

 

Salată: formare mai rapidă a căpăţănilor, strângerea mai timpurie a recoltei Spania, 2009

 

Sfeclă de zahăr: +4000 kg/ha, +0.4% conţinut de zahăr crescut Ungaria, 2002

 

Refacere după daune din erbicide Slovacia, 2008

 

Сu 40% scădere a consumului de combustibil de motorină după aplicarea produsului AMALGEROL® pe o perioadă de 18 ani. Austria, 2008

 


Citiţi OBLIGATORIU eticheta produsului înainte de utilizare.

Folosirea neconformă absolvă producătorul de orice responsabilitate.

Pentru orice nelămuriri folosiţi datele de contact ale acestuia.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Viziteaza site-ul Roseeds.ro pe ShopMania