Coş cumpărături
0 obiecte
 
Producători
 

Humus natural pentru plante (kg)

Humus natural pentru plante (kg)
Click pentru mărire
Preţ: 34,99lei
Stoc: În Stoc
Model: Stimulator bio de Inradacinare si Crestere

ORYX HUM se aplica diluat in amestec cu apa, prin stropiri foliare sau la la radacina, in toate stadiile de crestere a plantei. Se poate folosi singur sau in combinatie cu alte ingrasaminte, pesticide.

Acizi humici  73.28%

Acid fulvic  2%

K2O (oxid de potasiu)  12 - 13%

- productii mai mari

- grabeste germinatia semintelor

- calitate ridicata a fructelor

- reduce stresul transplantarii

- mareste gradul de absorbtie in planta a nutrientilor

- dezvolta sistemul radicular cu efecte biologice pozitive

Mod  de administrare

 - La inmuierea semintelor :

Diluati in apa in concentratie de 0.01 - 0.03 %. Timpul de inmuiere poate fi diferit in functie de grosimea tunicii exterioare a semintei, capacitatea sa de absorbtie, de temperatura exterioara (ex 24 - 48 ore pentru semintele orez, 8-10 ore pentru grau.) Cea mai potrivita temperatura la inmuiere este de 20 °C, se pot semana semintele dupa uscare. Poate imbunatati rata de germinare si rezistenta la seceta. 

 - La rasaduri :

Diluati 200 - 300 g in 50 - 100 litri apa. Inmuiati usor inainte de plantare.

 - Irigarea :

Deoarece Oryx Hum este solubil in apa poate fi aplicat si direct pe sol prin fertirigare. Concentratia originala este de 0.01 - 0.05 %, respectiv 8 - 12 kg / ha.

 - Administrare foliara :

In timpul etapelor de crestere si dezvoltare ale plantei se poate aplica foliar (pulverizare fina pe frunze) in concentratie de 0.01 - 0.05 %, respectiv in doza de 3-5 kg / ha, de 2 - 3 ori de-a lungul ciclului de productie.

RECOMANDARI : Cele mai bune rezultate se obtin cand Oryx Hum se administreaza impreuna cu ingrasaminte lichide si este indicat pentru culturile infiintate pe soluri sarace in materie organica, putin fertile si nisipoase, in primele faze de crestere ale plantei.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Viziteaza site-ul Roseeds.ro pe ShopMania