Brands
 
Shopping Cart
0 items
 

MESUROL 2 RB

MESUROL 2 RB
Click here to enlarge
Price: 7.50lei
Availability: In Stock
Model: MOLUSCOCID-INSECTICID
Average Rating: Be the first to rate!

 
Mesurol 2 RB

Substanta activa: metiocarb 2%
Formulare: produs granulat

 

Moluscocid / insecticid pentru combaterea limacsilor si coropisnitelor din culturile de varza, salata, tomateModul de actiune
Prin ingredientii pe care îi contine alaturi de substanta activa, Mesurol 2RB are un efect atractant asupra limacsilor si coropisnitelor. Acesti daunatori sunt omorâti la scurt timp dupa ingestia granulei sau a unei parti din granula. Mesurol 2 RB are efect rapid si de lunga durata, protejând legumele împotriva daunelor cantitative si calitative produse de limacsi si coropisnite. Actiunea sa nu este influentata de precipitatii si temperaturi ridicate. Produsul are un efect repelent foarte bun asupra pasarilor si animalelor domestice.

 

< P>

Modul de utilizare
Mesurol 2 RB este omologat în doza de 5 kg/ha (5 g/10 mp) pentru combaterea limacsilor la culturile de varza si salata, precum si pentru combaterea coropisnitelor la culturile de tomate. Se poate utiliza la plantare sau în timpul vegetatiei prin împrastiere uniforma la suprafata solului, în benzi corespunzator rândurilor de plante, sau sub forma de mici cantitati de granule, din loc în loc, cu respectarea dozei la hectar. Împotriva coropisnitelor, produsul se poate încorpora usor pentru o mai buna eficacitate. Pentru culturile de varza, tratamentul se efectueaza la începutul formarii capatânii sau atunci când limacsii sunt activi.


Este necesar ca la administrare sa nu patrunda granule între frunze pentru a nu afecta valoarea comerciala a capatânilor. Se efectueaza cel mult doua tratamente într-un sezon, de preferinta dupa amiaza sau seara, înainte ca melcii sa fie activi. Daca s-a folosit doza minima la o infestare puternica si dimineata s-a constatat ca toate granulele au fost consumate, se va repeta tratamentul. Sunt combatuti de asemenea melcii cu cochilie.

Timp de pauza: 14 zile.

Atentie ! A se evita contactul granulelor cu pielea. Este obligatoriu sa se poarte
manusi de protectie la administrarea tratamentului.

Write a review
Name:


Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:

No additional images.