Coş cumpărături
0 obiecte
 
Producători
 
Recomandări
 

HERBA MUS (KG)

HERBA MUS (KG)
Click pentru mărire
Preţ: 49,99lei
Stoc: În Stoc
Model: Anti muschi in GAZON
Producător: CCDB BIOS Cluj Napoca

Ambalaj : cutie 1 kg

Descriere: Herba-mus se prezinta sub forma unei pudre ce se dizolva in apa.

Generalitati: In zonele umede si umbrite din gradini, curti pot aparea o multime de muschi in iarba, gazon, pe acoperisuri etc...Muschii consuma din substantele nutritive ale solului in detrimentul vegetatiei principale. In plus, muschii adapostesc diferiti agenti patogeni (insecte,oua, larve,pupe,adulti) si o sumedenie de spori sau micelii ale ciupercilor fitopatogene care constituie un real pericol pentru culturile agricole. Pentru distrugerea muschilor din iarba/gazon, acoperisuri, garduri... se poate folosi preparatul HERBA-MUS care îi usuca in scurt timp.

Mod de utilizare: Practic, muschii se pot combate ecologic cu Herba-Mus in 2 feluri, prin prafuire sau prin stropire. Dumneavoastra alegeti modalitatea care va convine.

a) Se presara produsul Heba-Mus ca atare, din abundenta, pe zonele cu muschi. Daca timp de 1-2 zile nu ploua, se stropeste zona tratata cu apa.

b) Prin stropirea muschilor cu o suspensie 1% de Herba-Mus in apa. Astfel, la o stropire se folseste 100g Herba-Mus dizolvat in 10 litri de apa. Solutia astfel obtinuta, se agita bine si apoi se stropesc muschii.

Este indicat ca tratamentul sa inceapa primavara cat mai devreme, cand temperaturile devin pozitive, (aprox. 5oC) si sa se repete la interval de 7 zile, pana ce muschii se usuca. Dupa ce s-au uscat, se strang cu grebla si se ard.

Pentru muschii din gazon/iarba se fac tratamente dupa fiecare tundere/coasa, pana la disparitia lor completa.

Nu amanati tratamentele, deoarece cu cat iarba din zona cu muschi este mai mare, cu atat aplicarea va fi mai dificila si efectul diminuat.

 

Efecte:

- dezvoltare mai buna a vegetatiei principale, gazon/iarba...

- culturi agricole mai sanatoase prin distrugerea adaposturilor a numerosi agenti patogeni

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Viziteaza site-ul Roseeds.ro pe ShopMania