Coş cumpărături
0 obiecte
 
Producători
 

PRODIORAT 400 g

PRODIORAT 400 g
Click pentru mărire
Preţ: 8,33lei
Stoc: În Stoc
Model: momeala EFICIENTA Soareci

I N D I C A Ţ I I :

Pentru combaterea şoarecilor şi şobolanilor în spaţii închise cu grad ridicat de umiditate ex. locuinţe, grajduri şi clădiri agricole, cazărmi, magazii, vagoane, containere etc. respectiv în spaţii deschise ex. grădini, depozite de deşeuri, canalizări,scurgeri de apă, maluri de apă, locuri de depozitare a gunoaielor etc. Se amplasează în zone umede, unde celelalte tipuri de raticide nu pot fi folosite.

PROBRODIRAT CUB PARAFINAT este o momeală raticidă pe bază de anticoagulant, pe suport de cereale (boabe de grau) parafinate. Brodifacoum-ul acţionează prin blocarea procesului de sinteză a protrombinei şi permeabilizării peretelui vaselor capilare. Moartea survine în 3-6 zile de la ingerarea momelii.
Momeala conţine benzoat de denatonium (bitrex), o substanţă foarte amară, care previne consumul accidental de către alte animale.
Suportul de cereale este tratat termic, pentru combaterea gărgăriţei cerealelor.

 

U T I L I Z A R E :

Se amplasează 2-3 cuburi, în mai multe locuri, ferit de accesul copiilor şi animalelor domestice, în apropierea căilor de acces, a cuiburilor sau în locurile de hrănire a şoarecilor şi şobolanilor. Cuburile se reînnoiesc pe măsură ce se consumă. În măsura în care consumul încetează, deratizarea se consideră încheiată.

 

M Ă S U R Ă  D E  P R E C A U Ţ I E:

Produsul se păstrează sub cheie, în ambalajul original, la temperatura camerei. Persoanele care se pot afla în preajma momelilor amplasate vor fi în mod obligatoriu atenţionate pentru a nu atinge materialul toxic. Pentru accidentele apărute prin nerespectarea instrucţiunilor de utilizare se face răspunzătoare persoana care a folosit momeala toxică.
Pe timpul plasării momelilor, operatorului îi este interzis fumatul şi consumul de alimente şi băuturi. După plasarea acestui produs se spală riguros mâinile cu apă şi săpun. Produsul este toxic în contact cu pielea şi prin înghiţire, este iritant pentru ochi. Purtaţi echipament de protecţie corespunzător. În caz de înghiţire se consultă imediat medicul.
Cadavrele de rozătoare, momeala neconsumată după deratizare se adună şi se îngroapă, fiind toxice pentru animale, iar ambalajele se ard.
La animalele intoxicate se foloseşte drept antidot vitamina K1.
Animalele de rentă intoxicate accidental se scot din circuitul alimentar uman.
Produs toxic - a nu lăsa la îndemâna copiilor.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Viziteaza site-ul Roseeds.ro pe ShopMania