Coş cumpărături
0 obiecte
 
Producători
 

ACTARA (1,5 g)

ACTARA (1,5 g)
Click pentru mărire
Preţ: 4,90lei
Stoc: În Stoc
Model: Colorado, purici plante, musculita alba
Producător: Syngenta

Compoziție: 
Familia Chimică
Neonicotinoide
Formulare: 
granule dispersabile în apă
Mod de acțiune: 
sistemic

Actara are acțiune șoc asupra insectei, prin contact și ingestie. Pătrunde rapid în plantă și apoi este transportat ascendent (acropetal) prin sistemul vascular, protejând întreaga plantă, precum și noile creșteri. Combate dăunătorii atât în stadiul de larvă, cât și de adult.

 

Cartof

 

Castraveți solarii

 

Măr

 

Păr

 

Piersic

 

Plantații pe rod și pepiniere de măr

 

Tomate solarii

 

Vinete câmp

 
Gândacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata)
Denumire: ACROBAT® MZ 69 WG
Formulare: granule dispersabile
Substanță activă:
  • 9 % Dimethomorph
  • 600 g/kg Mancozeb

Acrobat® MZ 69 WG este un fungicid pe bază de dimetomorf, din grupa morfolinelor şi mancozeb din grupa ditiocarbamaţilor. Acrobat® MZ 69 WG are acţiune translaminară cu sistemicitate locală şi de contact. Întrerupe formarea peretelui celular al ciupercii şi este activ în toate stadiile ciclului evolutiv al ciupercilor. Aplicat foliar are o bună activitate preventivă, curativă şi antisporulantă, cu efect rezidual îndelungat. Fungicid cu actiune translaminara, cu sistemicitate locala si de contact. Aplicat foliar are o buna activitate preventiva, curativa si antisporulanta, cu efect rezidual indelungat.

Combate: mana cartofului, cepei, castravetilor, tomatelor, vitei de vie, salatei, pepenilor, mazarii, prazului.

Doza : 1.6 - 2.2 kg/ha

În plantaţiile viticole tratamentele se aplică la avertizare, preventiv, la un interval de 10-14 zile, înainte de înflorit şi până la intrarea în pârgă BBCH 15-83, 2-4 tratamente/an.

La salată se aplică maxim 3 tratamente/an, la interval de 7 zile, de la sfârșitul fazei de cotiledoane și până la atingerea formei, mărimii și consistenței căpățânii BBCH 10-49.

La ceapă 1-3 tratamente la 7-14 zile, de la 3-4 frunze până când se atinge forma și dimensiunea tipică BBCH 14-50.

În culturile de cartofi aplicarea tratamentelor se recomandă pe toată perioada de vegetaţie, de la apariția primei frunze, BBCH 11-89, în funcţie de evoluţia şi severitatea atacului de mană, de la 1 la 5 tratamente/an la 7-14 zile interval. Se recomandă aplicarea unui tratament, la apariţia primelor simptome de boală, în vederea stopării infecţiei înainte de răspândirea bolii.

Tomatele se pot trata la 7-14 zile, 1-3 tratamente/an, de la apariția primei frunze până la coacere BBCH 11-89.

La praz se pot aplica 3 tratamente/an la un interval de 10 zile, de la 3-4 frunze nedesfăcute până la atingerea dimensiunilor normale.

Pentru culturile de măzare pentru conservare se pot aplica 2 tratamente/an la interval de 8 zile, din stadiul de 4 frunze nedeschise până la înflorit BBCH 15-60.

La pepeni se aplică maximum 3 tratamente/an, la un interval de 7-10 zile între ele, în perioada cuprinsă între înflorit și intrarea în pârgă (BBCH 60-89).

 

Pregătirea soluţiei:

Se va pregăti înainte de utilizare în cantitatea necesară timpului de lucru. Se va agita bine soluția de stropit în timpul umplerii şi aplicării.

 

Tehnica de aplicare:

Se pot folosi echipamente terestre pentru aplicarea în câmp a fungicidelor, utilizate în mod obişnuit la culturile sus menţionate. Se vor utiliza duze specifice aplicării fungicidelor. Volumul de soluţie utilizat este în funcţie de echipamentul folosit. Se recomandă utilizarea volumului de soluţie recomandat pentru fiecare cultură în parte, viță de vie 1.000 l/ha, ceapă, praz, mazăre 600 l/ha, salata 400-600 l/ha, tomate 800-1000 l/ha, cartofi 400-600 l/ha, castraveti 600-800, pepeni 400-600 l/ha

 

Notă:

Se va evita ca soluţia de stropit să ajungă pe alte suprafeţe sau culturi.

 

Timp de pauză:

  • Viţa de vie - 28 zile;
  • salata - 14 zile;
  • ceapă - 14 zile;
  • cartof - 7 zile;
  • tomate - 3 zile;
  • praz - 14 zile;
  • mazăre - 21 zile,
  • pepeni – 3 zile.

Produsele noastre nu includ COSTUL DE TRANSPORT ! TVA inclus in pretul afisat. Sunati va rugam  pentru confirmarea Stocului!

Acesta va fi calculat ulterior plasarii comenzii si va fi transmis odata cu cererea de Confirmare.

Costul de Transport difera in functie de greutate, volum si valoare si este stabilit de firma de curierat sau posta romana.

Valoarea minima a comenzilor on line este de minim 50 lei.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Viziteaza site-ul Roseeds.ro pe ShopMania