Coş cumpărături
0 obiecte
 
Producători
 

CERALTIN 100 g

CERALTIN 100 g
Click pentru mărire
Preţ: 24,99lei
Stoc: În Stoc
Model: Ceara pt ALTOIT
Producător: CCDB BIOS Cluj Napoca

CERALTIN - ceara ecologica pentru altoit si tratamentul ranilor pomilor. Protejeaza tesuturile de patrunderea aerului, apei si a agentilor patogeni. Asigura o etanseitate perfecta pentru minim 2 luni de la aplicare, perioada in care se vor reface vasele asigurand fluenta sevei. Se aplica usor, la rece, nefiind necesara incalzirea masticului. Datorita compozitiei, se formeaza pe suprafata aplicata o pelicula elastica si foarte rezistenta la actiunea agresiva a agentilor atmosferici si a agentilor patogeni, contribuind astfel la scurtarea timpului de refacere a tesuturilor si a vascularizarii zonei tratate.

Utilizare pentru:

- altoire (dupa altoire, zona se leaga strans cu rafie si se unge apoi in intregime cu CERALTIN)

- tratament rani produse de diferite ustensile de gradinarit, daunatori, sau alte cauze, necrozari, arsuri solare, etc.(in prealabil e recomandat curatarea ranilor cu DEZIN)

- ungere rani produse de taierile de ramuri, la pomii fructiferi (in prealabil e recomandat curatarea ranilor cu DEZIN)

Continut: 100grame

Descriere:

Altoirea este cel mai complicat dintre procedeele inmultirii vegetative. Prin altoire se inmultesc plantele care din diferite motive nu pot fi inmultite prin seminte, sau butasii lor se inradacineaza foarte greu. Acest procedeu este folosit mai ales in pomicultura. Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, la altoirea in pomicultura este foarte important ca scoarta si lemnul altoiului si port-altoiului sa fie bine dezvoltate si maturizate. Dupa efectuarea operatiei propriuzise de altoire, se leaga zona respectiva cu rafie naturala si apoi se unge cu produsul CERALTIN . Produsul da rezultate bune numai daca se respecta toate celelalte conditii cerute de tehnica altoirii.

Avantaje:

- Capacitate mai buna a celulelor de a diferentia in vase la altoi si la port-altoi, urmata de unirea vaselor nou aparute.

- Concresterea mai buna a altoiului cu port-altoiul datorita formarii mai rapide de calusuri mici circulare de calitate buna la baza altoiului si la varful port-altoiului.

- Cresterea procentului de prindere la altoire.

- Obtinerea de rezultate bune si la altoirea partenerilor mai putin compatibili.

- Cresterea ulterioara mai buna a plantelor.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Viziteaza site-ul Roseeds.ro pe ShopMania