Coş cumpărături
0 obiecte
 
Producători
 

MATCH - 15 ML

MATCH - 15 ML
Click pentru mărire
Preţ: 11,99lei
Stoc: În Stoc
Model: Insecticid Generatie Noua
Producător: Syngenta

Ambalaj : 15 ml

Substanta activa: lufenuron 50 g/l.

Caracteristici: este un insecticid, care combate insectele din ordinul Lepidoptera din pomicultura. Produsul actioneaza ca regulator de crestere al insectelor (IGR), intrerupand ciclul de dezvoltare la oua si larve. In plus prezinta si efect trans-ovarian de sterilizare a adultilor. Match actioneaza puternic prin ingestie si redus prin contact, oferind protectie de lunga durata si rezistenta foarte buna la spalare.
Match este prietenos cu mediul si selectiv pentru entomofauna utila.

Mod de utilizare: Tratamentele se fac la avertizare, in functie de cultura si biologia fiecarui daunator sau cu ajutorul capcanelor feromonale care semnaleaza aparitia daunatorilor in cultura. Se recomanda efectuarea a 2 tratamente pe sezon si alternarea cu produse din alte grupe chimice (de exemplu Insegar 25 WG, Karate Zeon, etc.)

- Mar - Molia pielitei fructelor (Adoxophyes reticulana) - 0,1%
(1,5 l/ha in 1500 l apa), tratament pre-floral impotriva larvelor hibernante, pre-post floral pentru G1si la cresterea fructelor pentru G2, 28 de zile interval minim de timp de la aplicarea ultimului tratament pana la recoltare;

- Prun - Viermele prunelor (Cydia funebrana) - 0,1% (1 l/ha in 1000 l apa), cand se inregistreaza primele capturi, tratament la depunerea pontei; 14 zile interval minim de timp de la aplicarea ultimului tratament pana la recoltare;

- Tomate - Tripsul comun (Trips tabaci) - 0,15% (1,5 l/ha), preventiv la aparitia primilor adulti in cultura, 7 zile interval minim de timp de la aplicarea ultimului tratament pana la recoltare.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Viziteaza site-ul Roseeds.ro pe ShopMania