Coş cumpărături
0 obiecte
 
Producători
 

Despre noi

Roseeds Internațional SRL a construit din dorința de a crea un spațiu destinat tuturor celor care iubesc natura și agricultura. 

Începând cu anul 2002, Casa noastra și-a deschis porțile pentru toți producătorii de legume, flori, cereale, plante furajere, ornamentale, profesioniști sau amatori.  Pentru toți pregătim pachete de produse în concordanță cu nevoile fiecăruia. La noi gasiți: semințe, pesticide, tăvi alveolare și ghivece, turbă, accesorii pentru irigații, folie pentru solarii, plase de umbrire, ață și plase de palisat, îngrașăminte și stimulatori, motocultoare, atomizoare, motopompe și multe altele.
 
Vă invitam să descoperiți semințele de legume importate de noi și produse de ISI Sementi, de o calitate superioară și cu un raport preț calitate imbatabil. Pentru a vizualiza aceste produse selectati ISI SEMENTI in rubrica 'PRODUCATORI' - pe pagina principala a site-ului, in coltul din stanga jos.
 
Ne puteti vizita la adresa :  Str. Libertatii nr. 96, loc. Jilava, jud. Ilfov - vis a vis de Depozitele Petrom de pe Sos de Centura a Bucurestiului.
Viziteaza site-ul Roseeds.ro pe ShopMania